Taalhuis Arnhem is geopend!

Fotograaf: Chris Tjong Ayong

Na een kort woord van welkom en dankbaarheid, liet coördinator Gonneke Bennes vol trots de website zien. Daarna was het woord aan wethouder Bob Roelofs en taalambassadeur Jos Niels. Theatermakers Wim Hilgeman en Stefan Papp voerden intussen de spanning tot de opening flink op. Maar eerst was er aandacht voor de overdracht (en afscheid) van Gonneke aan het nieuwe team Taalhuis met coordinator Kim Keijsers en adviseurs Jolanda Sinnema en Ciel Sloot. En toen, eindelijk…confetti!

’s Middags konden bezoekers via een speurtocht op zoek naar het Taalhuis. Die vonden ze op de 1e verdieping aan de linkerkant. Onderweg kwamen in gesprek met een heleboel organisaties die cursussen en lessen geven in taal, rekenen en werken met de computer. Het Taalhuis is in Rozet, maar naast de bibliotheek zijn er meer dan 10 andere aanbieders waar inwoners terecht kunnen. Op maat en passend bij de vraag en de persoon. 

Het Taalhuis is bereikbaar via info@taalhuisarnhem.nl en 06-28071076. Op dinsdagmiddag van 2 tot half 4 kan iedereen binnenlopen voor het spreekuur met een van de adviseurs. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *