Nieuw jaar, nieuwe website

Nieuwe website Taalhuis Arnhem

In Arnhem zijn veel verschillende plekken waar mensen kunnen werken aan hun taal, reken of computervaardigheden. Je kunt dit leren op een echte school maar ook leren in een groepje in het buurthuis of met een taalmaatje.

Vanaf januari 2024 heeft Taalhuis Arnhem een nieuwe website en daarop is al het Arnhemse aanbod voor volwasseneducatie vindbaar! Superhandig voor verwijzers, aanbieders en andere intermediairs. Vol trots presenteren we daarom deze nieuwe website aan onze partners in de stad.

Als iemand graag zijn of haar basisvaardigheden verder wil verbeteren dan kun je een inwoner of cursist altijd naar het spreekuur van Taalhuis verwijzen. Deze zijn op verschillende plekken. Maar soms is het ook handig om samen even zelf te zoeken wat er mogelijk is. Dat kan vanaf nu!

En heb je toch advies nodig of twijfel je over niveau? Neem dan altijd contact op met een van de taaladviseurs of kom naar het spreekuur.

Over ons

Taalhuis Arnhem is een samenwerkingsverband van gemeente Arnhem, Rozet, Rijn IJssel, Rijnstad en Stichting Pas. Samen werken we aan een integrale aanpak van laaggeletterdheid. Ook de taalscholen in de stad en allerlei organisaties binnen het sociaal domein doen mee in het Taalhuis.

Meer informatie?
Deze kun je vinden op onze site of via info@taalhuisarnhem.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *